Το βραβευμένο Launchy καταλογογραφεί τα προγράμματα του Start Menu αλλά και τα περιεχόμενα φακέλων, έτσι ώστε να τα εμφανίζει με μια απλή πληκτρολόγηση του ονόματός τους.
Όσοι έχουν Vista ή έχουν χρησιμοποιήσει mac μπορούν να καταλάβουν πόσο χρήσιμη είναι μια τέτοια λειτουργικότητα – οι υπόλοιποι προτείνω να το δοκιμάσουν και δεν θα χάσουν. Το Launchy δίνει επίσης τη δυνατότητα portable εγκατάστασης (απλά το εγκαθιστάς σε έναν οποιονδήποτε φάκελλο – π.χ. στο usb stick και στο advanced options επιλέγεις “portable mode – usb stick”).
Τρομερά χρήσιμο πρόγραμμα, ιδίως για όσους χρησιμοποιούν Windows XP. Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ και σε Vista, παρόλο που έχουν ήδη μια αντίστοιχη λειτουργία στο start menu – το Launchy απλά το κάνει καλύτερα.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.launchy.net/

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Launchy: ανοίξτε τις εφαρμογές σας πληκτρολογώντας το όνομά τους

  1. Pingback: Το Find and Run Robot είναι …by FARR το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα εκκίνησης εφαρμογών | Freeweird

Comments are closed.