Το Free Disk Analyzer αναλύει εύκολα και γρήγορα τους σκληρούς σας δίσκους και σας δείχνει το μέγεθος των φακέλων και των αρχείων που περιέχουν, βοηθώντας σας να εντοπίσετε αυτά που καταναλώνουν τον μεγαλύτερο χώρο.

Εμφανίζει σε ξεχωριστές καρτέλες (tabs) τους μεγαλύτερους φακέλους και τα μεγαλύτερα αρχεία, ενώ κάνοντας δεξί κλικ σε οποιοδήποτε αρχείο ή φάκελο έχετε όλες τις επιλογές που εμφανίζει και ο Windows Explorer ώστε να μπορείτε να τα διαχειριστείτε απευθείας από την εφαρμογή.

Σε γενικές γραμμές, το Free Disk Analyzer είναι ένα πολύ συμπαθητικό πρόγραμμα που λειτουργεί σε όλες τις εκδόσεις των Windows (συμπεριλαμβανομένων και των 7) και μπορεί να αποδειχτεί χρήσιμο στην περίπτωση που θέλετε να ελευθερώσετε χώρο στον υπολογιστή σας, αλλά και γενικά εάν απλά θέλετε να έχετε μια εικόνα της κατάστασης του δίσκων σας.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.extensoft.com/?p=free_disk_analyzer

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 17 Οκτωβρίου 2009. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ