Ευχάριστα τα νέα για τους λάτρεις του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, αφού μπορούν να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν όλα τα έργα του Γερμανού συνθέτη για εκκλησιαστικό όργανο. Η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στο Leipzig της Γερμανίας από τον καθηγητή James Kibbie του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, σε αυθεντικά μπαρόκ όργανα.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με μερικά επιλεγμένα έργα ή να κατεβάσετε κατευθείαν στην πλήρη συλλογή, η οποία για τη διευκόλυνσή σας έχει χωριστεί σε 13 .zip αρχεία. Κάθε πακέτο μπορεί να έχει μέγεθος μερικών δεκάδων ΜΒ και περιλαμβάνει τα έργα με τη μορφή AAC, κωδικοποιημένα στα 256kbps.

(via: openculture)

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 28 Νοεμβρίου 2010. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ