Οι εποχές που τα ειδικά εφέ σε μια ταινία ήταν τόσο προφανή που εύκολα μπορούσαμε να τα ξεχωρίσουμε έχουν μάλλον περάσει ανεπιστρεπτί. Αυτό μας το αποδεικνύει για ακόμη μία φορά το βίντεο που δημοσίευσε η Brainstorm Digital, η ομάδα που ευθύνεται για τη δημιουργία των ειδικών εφέ στην αμερικανική σειρά BoardWalk Empire (στην παραγωγή της οποίας συμμετέχει και ο Μάρτιν Σκορτσέζε) και μας επιτρέπει να δούμε στρώση προς στρώση πώς ανασυστάθηκε η εικόνα του Ατλάντικ Σίτι των αρχών του 20ου αιώνα.

Ενδιαφέρον ε;

Πηγή: The Verge

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 22 Ιανουαρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Δείτε πώς δημιουργήθηκαν τα ειδικά εφέ του Boardwalk Empire

Comments are closed.