Το CCleaner, που αποτελεί εδώ και χρόνια μια από τις καλύτερες εφαρμογές για να διατηρεί κανείς τα Windows του σε καλή κατάσταση, έφτασε και επίσημα στους χρήστες Mac, μετά την έξοδό του από τη beta φάση και την κυκλοφορία της πρώτης σταθερής έκδοσης για το OS X. Έτσι, το CCleaner για Mac έρχεται με δυνατότητα καθαρισμού των δεδομένων από όλους τους δημοφιλείς browsers, επιτρέπει στους χρήστες να διαχειριστούν καλύτερα τα cookies τους ενώ αναλαμβάνει και αρκετές από τις εργασίες που προσφέρει και η εφαρμογή Disk Utility του OS X.

CCleaner για Mac

Πιο συγκεκριμένα, το CCleaner 1.01 Final υποστηρίζει τον καθαρισμό των Safari, Firefox, Chrome και Opera, ενώ σας επιτρέπει να επιλέξετε τα cookies που θέλετε να κρατήσετε και να διαγράψετε όλα τα υπόλοιπα. Επίσης, σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε εκκαθαρίσεις και επιδιορθώσεις του σκληρού σας δίσκου αλλά και απεγκατάσταση προγραμμάτων, απευθείας από το περιβάλλον της εφαρμογής.

» Κατεβάστε το CCleaner για Mac

Πηγή: Lifehacker

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

3 thoughts on “Κυκλοφόρησε η πρώτη σταθερή έκδοση του CCleaner για Mac

  1. Pingback: Κυκλοφόρησε η πρώτη σταθερή έκδοση του CCleaner για Mac - 30-45.gr

  2. Δεν ξέρω αν το δοκίμασες, πάντως σε μένα (10.7.3) δεν δούλεψε… “Χοροπηδάει” στο dock, application not responding και τα σχετικά…

    Κρίμα…

    • Δεν το είχα δοκιμάσει, αλλά τώρα που το ανέφερες το κατέβασα και το εγκατέστησα. Μου ανοίγει κανονικά χωρίς πρόβλημα. Μήπως να δοκιμάσεις να το σβήσεις και να το ξαναεγκαταστήσεις;

Comments are closed.