Το CCleaner, η εξαιρετική εφαρμογή καθαρισμού του υπολογιστή μας από κάθε λογής σκουπίδια, πρόσθεσε στην τελευταία του αναβάθμιση μια νέα ενδιαφέρουσα λειτουργία. Πρόκειται για την επιλογή καθαρισμού του μενού που εμφανίζεται στο δεξί κλικ των Windows και που με τον καιρό μπορεί να γεμίσει με επιλογές που δεν χρειαζόσαστε (και που επιβαρύνουν την ταχύτητα απόκρισής του).

Το νέο χαρακτηριστικό βρίσκεται κάτω από το Tools / Startup / Contect Menu και σας δίνει την δυνατότητα είτε να απενεργοποιήσετε την ανεπιθύμητη καταχώρηση είτε να την διαγράψετε τελείως (σε περίπτωση που είσαστε σίγουροι πως δεν θα το μετανιώσετε).

Επίσης, η τελευταία έκδοση του CCleaner 3.20 για Windows έρχεται με υποστήριξη για τα Windows 8, ενώ βελτιώνει την υποστήριξή του για τον Opera 12 και για τις μη-σταθερές εκδόσεις του Firefox Aurora και του Chrome Canary.

Πηγή: Lifehacker

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουνίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ