Ύστερα την εξαγορά που προκάλεσε αίσθηση στο χώρο της τεχνολογίας και των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης, το Instagram πραγματοποίησε την πρώτη του αναβάθμιση στην μετά-Facebook εποχή.  Οι αλλαγές δεν είναι σε καμία περίπτωση αμελητέες και περιλαμβάνουν μερικά πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, κυρίως σε ό,τι αφορά την ανακάλυψη νέου περιεχομένου από τους χρήστες.

image

Ίσως το πιο σημαντικό νέο στοιχείο είναι η νέα ενότητα “Explore” που επιτρέπει στους χρήστες να δουν όλες τις δημοφιλείς φωτογραφίες αλλά και να εντοπίσουν χρήστες και εικόνες βάσει hashtag. Επίσης, αξιοσημείωτη είναι η δυνατότητα σύνδεσης των likes που κάνετε εντός της εφαρμογής με τα Likes του Facebook, σε μια λειτουργία που εφαρμόζει στην πράξη μια νέα δυνατότητα που ανακοίνωσε πρόσφατα το κοινωνικό δίκτυο.

Σύμφωνα με το ιστορικό αλλαγών της εφαρμογής, φαίνεται πως τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα μόνο στην έκδοση για iOS και όχι σε αυτή για το Android, η οποία πάντως επίσης αναβαθμίστηκε.

Και στις δύο περιπτώσεις, πάντως, η τελευταία έκδοση του Instagram φέρνει αρκετές μικρότερες βελτιώσεις σε όλους τους τομείς, από την ευχρηστία και την εμφάνιση έως την καλύτερη ταχύτητα απόκρισης. Αν το χρησιμοποιείτε ήδη θα χρειαστεί απλώς να το αναβαθμίσετε, διαφορετικά μπορείτε να το κατεβάσετε από το App Store για συσκευές με iOS και από το Google Play για Android.

Πηγή: TheNextWeb

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουνίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ