Το ChromeExperiments.com, ο ιστοχώρος όπου η Google συγκεντρώνει όλα τα πειράματά της σχετικά με τις νέες τάσεις και τεχνολογίες από τον χώρο του web design, έφτασε τον αριθμό-ορόσημο των 500 πειραμάτων. Για την ακρίβεια, το πεντακοσιοστό είναι ένα μετά-πείραμα, αφού πρόκειται για μια αλληλουχία σωματιδίων που σχηματίζουν τον αριθμό 500 και κάθε ένα τους οδηγεί σε κάποιο από τα 500 πειράματα.

Chrome Experiments

Το ChromeExperiments.com έκανε το ντεμπούτο του τον Μάρτιο 2009 με μόλις 19 πειράματα, κάτι που σημαίνει πως από τότε μέχρι σήμερα προσθέτει γύρω στα 11 πειράματα το μήνα. Ο σκοπός του ιστοχώρου είναι να δείξει ότι οι διαδικτυακές τεχνολογίες (HTML5, CSS3, JavaScript κλπ) είναι ικανές για εντυπωσιακά πράγματα, τα οποία με το πέρασμα του χρόνου γίνονται ολοένα και πιο εντυπωσιακά.

Εάν θέλετε, λοιπόν, να πάρετε κι εσείς μια γεύση από το μέλλον των ιστοσελίδων, μπορείτε να επισκεφθείτε το chromeexperiments.com κατά προτίμηση μέσω Chrome, μιας και με τους άλλους browser κάποια πειράματα ενδέχεται να μην εμφανίζονται σωστά.

via TheNextWeb

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ