Απλό αλλά και εξαιρετικά χρήσιμο σε συγκεκριμένες κατηγορίες χρηστών, το CopyPasteCharacter.org συγκεντρώνει δεκάδες σύμβολα και ειδικούς χαρακτήρες και σας τους προσφέρει …στο πιάτο, έτοιμους για επικόλληση. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα απλό κλικ στον χαρακτήρα που θέλετε να αντιγράψετε και στη συνέχεια να τον επικολλήσετε όπου θέλετε.

Αξίζει να σημειωθεί πως κανένα από τα σύμβολα δεν είναι εικόνα, αλλά πρόκειται για τους λεγόμενους «ειδικούς χαρακτήρες» (Special Characters), που σημαίνει πως μπορούν να επικολληθούν οπουδήποτε μπορεί να εισαχθεί κείμενο. Όσοι ασχολούνται με τη διαχείριση περιεχομένου, επιβάλλεται να το προσθέσουν στα αγαπημένα τους.

image

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 26 Απριλίου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ