Το CSS3 Playground είναι μια online εφαρμογή που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τις νέες δυνατότητες που φέρνουν τα CSS3 και να δημιουργήσετε εντυπωσιακά εφέ χωρίς να χρειαστεί να γράψετε γραμμή κώδικα. Όταν τελειώσετε, μάλιστα, μπορείτε να αντιγράψετε τα styles που δημιουργήθηκαν και να τα χρησιμοποιήσετε στον ιστοχώρο ή το blog σας.

Προσοχή όμως: τα CSS3 δεν υποστηρίζονται ακόμα πλήρως από όλους τους browsers, γι’ αυτό …χρησιμοποιήστε τα με σύνεση!

image

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 28 Απριλίου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ