Όταν ο Drew Houston, ιδρυτής του Dropbox, έλεγε πως η υπηρεσία του είναι ολοκληρωμένη εδώ και 4 χρόνια, γεγονός που δίνει στην ομάδα του τη δυνατότητα να ασχοληθεί με την τελειοποίηση και την επέκταση των δυνατοτήτων της, σίγουρα είχε στο μυαλό του λειτουργίες σαν το Dropbox Chooser.

Το Dropbox Chooser είναι ένα νέο εργαλείο που απευθύνεται σε προγραμματιστές διαδικτυακών εφαρμογών και τους δίνει τη δυνατότητα να ενσωματώσουν στις φόρμες τους κουμπί επιλογής αρχείων απευθείας από το Dropbox.

dropbox-chooser-asana-6[1]

Αυτό σημαίνει πως οποιοσδήποτε προγραμματιστής μπορεί πλέον να προσθέσει στην εφαρμογή του δυνατότητα επισύναψης αρχείων που αντλούνται απευθείας από το Dropbox του χρήστη, με τον ίδιο τρόπο που θα μπορούσε να τα επιλέξει από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του.

Η ενσωμάτωση του Dropbox Chooser είναι αρκετά απλή διαδικασία και αν θέλετε να δείτε στην πράξη πώς λειτουργεί, μπορείτε να πατήσετε το Demo κουμπί στη σχετική σελίδα τεκμηρίωσης.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 15 Νοεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ