Ημέρα της συγνώμης φαίνεται πως ήταν η 28η Σεπτεμβρίου, αφού μετά την απολογία της Apple για τα προβλήματα των νέων χαρτών, σειρά είχε το Evernote να ζητήσει συγνώμη από τους χρήστες του, εξαιτίας της τελευταίας, αμφιλεγόμενης, αναβάθμισης του Skitch. Έτσι, πριν περάσουν καλά-καλά 10 μέρες από την κυκλοφορία του Skitch 2.0, οι αντιδράσεις των χρηστών της δημοφιλούς εφαρμογής ήταν τέτοιες που ανάγκασαν το Evernote να επαναφέρει μερικές από τις λειτουργίες που είχε αφαιρέσει, αλλά και να κάνει ξανά διαθέσιμο για κατέβασμα το Skitch 1.0 (για τους πολύ δυσαρεστημένους).

Πιο συγκεκριμένα, το Skitch 2.0.1 σας επιτρέπει ξανά να αποθηκεύσετε τις εικόνες σας σε PNG, JPG, GIF, TIFF και BMP και όχι μονάχα σε PNG, όπως αψυχολόγητα είχε κάνει στην έκδοση 2.0. Επίσης, επαναφέρει την δυνατότητα περιστροφής των εικόνων, ενώ προσθέτει νέα χαρακτηριστικά όπως την δυνατότητα αλλαγής της κατεύθυνσης των βελών αλλά και νέες συντομεύσεις.

Από την άλλη, βέβαια, «εξαφανισμένες» παραμένουν οι λειτουργίες αλλαγής του μεγέθους της εικόνας με τράβηγμα των άκρων του παραθύρου, ο μεγεθυντικός φακός αλλά και η ελαχιστοποίηση της εφαρμογής στο μενού του OS X. Παρόλα αυτά, η τελευταία αναβάθμιση δείχνει ότι, τουλάχιστον, το Evernote λαμβάνει υπόψη την γνώμη των χρηστών του (και πώς να μην το κάνει άλλωστε, όταν το Skitch 2.0 είχε μέσο όρο βαθμολογίας 1.5 στο App Store, με σχεδόν 600 αξιολογήσεις να του δίνουν μόλις ένα αστεράκι).

Πηγή: TechCrunch

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ