Μπορεί η εξαγορά του Skitch να ήταν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κινήσεις του Evernote, αλλά μέχρι τώρα οι δύο υπηρεσίες εξακολουθούσαν να λειτουργούν αυτόνομα. Πλέον αυτό αλλάζει, και σύντομα η λειτουργία διαμοιρασμού του Skitch θα περνά μέσα από την υπηρεσία του Evernote, με τον ιστοχώρο skitch.com να παροπλίζεται στις 10 Οκτωβρίου 2012.

Αυτό σημαίνει πως από την ημέρα εκεί και μετά δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό που διατηρούσατε στο skitch.com. Παρόλα αυτά, όλες οι δημόσιες (public) και μυστικές (secret) φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει θα παραμείνουν προσβάσιμες, αφού τα link τους θα εξακολουθήσουν να είναι ενεργά. Αντίθετα, οι ιδιωτικές (private) φωτογραφίες τις οποίες μπορούσατε να δείτε μόνο εσείς, θα πάψουν να είναι προσβάσιμες.

Για το λόγο αυτό, το Evernote προειδοποιεί πως θα πρέπει να κατεβάσετε τις συγκεκριμένες εικόνες χρησιμοποιώντας το εργαλείο “Download Tool”, ενώ προτείνει, στη συνέχεια, να τις εισάγετε στο Evernote, όπου και θα εξακολουθήσουν να είναι ιδιωτικές.

skitch-migration[1]

Πηγή: Evernote

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ