Το «Κέντρο Εφαρμογών» (App Center) του Facebook έφτασε και στην Ελλάδα, αφού σύμφωνα με αναφορά του TechCrunch, είναι πλέον γενικότερα διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο.  Έτσι, ολοκληρώθηκε το λανσάρισμα της υπηρεσίας, που βγήκε για πρώτη φορά εκτός ΗΠΑ στις αρχές Ιουνίου, και συγκεκριμένα σε 7 χώρες (Ιρλανδία, Αγγλία, Καναδά, Αυστραλία, Ινδία, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική), ενώ πριν από μία εβδομάδα επεκτάθηκε σε άλλες τόσες (Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Ρωσία, Ισπανία, Ταϊβάν και Τουρκία).

Το Κέντρο Εφαρμογών εμφανίζεται στα αριστερά της αρχικής σελίδας του Facebook σας και εμφανίζει ομαδοποιημένες σε κατηγορίες εφαρμογές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, βάσει της γενικότερης συμπεριφοράς σας στο κοινωνικό δίκτυο, αλλά και του τί αρέσει στους φίλους σας.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει ειδική κατηγορία για τα κινητά τηλέφωνα, όπου μπορεί κανείς να βρει επιλεγμένες εφαρμογές όπως το SoundCloud, το Pinterest και αρκετές ακόμη. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η εγκατάσταση της εφαρμογής ανακατευθύνει τον χρήστη στο App Store της Apple ή το Google Play.

Facebook App Center

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 1 Αυγούστου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ