Σε μια προσπάθεια να χρυσώσει το χάπι για τους διαχειριστές των Σελίδων που είδαν την συμμετοχή του κοινού τους να μειώνεται μετά τις τελευταίες αλλαγές στον αλγόριθμό του, το Facebook δοκιμάζει μια νέα μέθοδο ειδοποιήσεων ειδικά για την περίπτωσή τους. Σύμφωνα με αυτή, καθώς ο χρήστης κάνει Like στη Σελίδα θα μπορεί να δηλώσει ο ίδιος εάν θέλει να λαμβάνει τις ειδοποιήσεις της στην ροή ειδήσεών του.

Facebook Fanpage notifications

Η αλλαγή είναι μάλλον καλοδεχούμενη από όλους, αφού αντί να αφήνονται τα πράγματα στην τύχη τους, με το Facebook να αποφασίζει αυτόματα το τί θα εμφανίζεται και τί όχι, πλέον ο έλεγχος θα περνάει στα χέρια των ίδιων των χρηστών. Προς το παρόν η νέα λειτουργία βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο και αναμένεται να διατεθεί σε όλους μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Φυσικά, ιδιαίτερα σημαντικό θα είναι να δούμε ποιά θα είναι τελικά η προεπιλεγμένη ρύθμιση της λειτουργίας – αν, δηλαδή, η λήψη ειδοποιήσεων θα είναι ενεργοποιημένη από πριν και ο χρήστης που δεν την επιθυμεί θα πρέπει να την απενεργοποιήσει, ή το αντίστροφο.

Πηγή: Simply Zesty

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 2 Νοεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ