Μια τακτική αντίστοιχη με αυτή που ακολουθούν οι Chrome και Firefox φαίνεται πως θέλει να υιοθετήσει το Facebook, που ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμά του αναφορικά με τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών του για κινητά τηλέφωνα. Πιο συγκεκριμένα, οι αναβαθμίσεις των εφαρμογών Facebook για iOS, Facebook για Android, Facebook Messenger και Facebook Camera θα αναβαθμίζονται κάθε 4 με 8 εβδομάδες.

Μέχρι τώρα το Facebook κυκλοφορούσε τις αναβαθμίσεις του μόνο όταν ένας συγκεκριμένος αριθμός χαρακτηριστικών ήταν έτοιμος για διάθεση στο κοινό. Με αυτό τον τρόπο, όμως, εμφανιζόταν καθυστερήσεις τη στιγμή που υπήρχαν ήδη λειτουργίες που είχαν ολοκληρωθεί αλλά δεν έβγαιναν στον αέρα περιμένοντας τις υπόλοιπες.

Ακολουθώντας τη λογική των συχνών αναβαθμίσεων, το κοινωνικό δίκτυο θα μπορεί να δίνει έγκαιρα στη δημοσιότητα τα χαρακτηριστικά που είναι έτοιμα, χωρίς οι προγραμματιστές του να έχουν το άγχος της γρήγορης ολοκλήρωσης των υπολοίπων προκειμένου να βγει στον αέρα μία μεγάλη αναβάθμιση. Το πλεονέκτημα για τους χρήστες, από την άλλη, είναι ότι θα απολαμβάνουν, προφανώς, πιο σύντομα τις νέες λειτουργίες.

Πηγή: Facebook

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ