Δεν εννοούμε απλά από τη ροή ειδήσεων (newsfeed), όπως και σας δίνεται τώρα η δυνατότητα, αλλά και από τα προτεινόμενα άλμπουμ και τις άλλες προτάσεις που ξεφυτρώνουν στη δεξιά στήλη του Facebook. Προς το παρόν, το Facebook επιτρέπει κάτι τέτοιο μόνο εφόσον είχατε δηλώσει ότι ήσασταν σε σχέση (και μετά ότι χωρίσατε). Τι γίνεται όμως, όταν η σχέση δεν ήταν και γραπτά δηλωμένη (όπως ίσως συμβαίνει τις περισσότερες φορές);

To “Eternal Sunshine” είναι μια επέκταση για τον Chrome που, εμπνευσμένο από τη γνωστή ταινία “Eternal Sunshine of the Spotless Mind(Η Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού) «σβήνει» τον/την πρώην σας από κάθε γωνιά του Facebook: από τη ροή ειδήσεων, το προφίλ, τις νέες εικόνες, τα προτεινόμενα φωτογραφικά άλμπουμ, ακόμη και από το chat. Κι όλα αυτά, χωρίς την αμετάκλητη κίνηση της διαγραφής του από φίλο.

Οι οδηγίες είναι απλές:

  • Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Eternal Sunshine.
  • Επισκεφτείτε (για τελευταία φορά) το προφίλ της / του πρώην σας και αντιγράψτε το ID από τη διεύθυνσή της / του. Είναι το όνομα ή νούμερο στο τέλος του URL του προφίλ όπως δείχνει η εικόνα.

image

  • Επικολλήστε το ID στο Eternal Sunshine και πατήστε enter.

image

Τόσο απλά.

Και αν ποτέ θελήσετε να δείτε …πόσο υποφέρει μακριά σας, μπορείτε πάντα να επισκεφτείτε το προφίλ της μέσω της αναζήτησης.

via: Lifehacker

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 23 Ιανουαρίου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
itsasmallweb

Συντάκτης άρθρου: itsasmallweb

Το itsasmallweb είναι ένα ξενόγλωσσο αλλά ελληνικής καταγωγής blog που συγκεντρώνει ενδιαφέροντα ευρήματα από το διαδίκτυο. Μουσική, φωτογραφία, κινηματογράφος και γενικότερα οι τέχνες και ο πολιτισμός αποτελούν τους βασικούς άξονες στους οποίους κινείται η θεματολογία του, χωρίς ωστόσο να αποκλείει και ο,τιδήποτε ενδιαφέρον έξω από αυτά.
Website: http://itsasmallweb.wordpress.com Twitter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ