Το FireGestures είναι ένα πολύ πρακτικό Firefox addon που επιτρέπει στον χρήστη να εκτελεί βασικές λειτουργίες που αφορούν το σερφάρισμα (όπως π.χ. μετάβαση σε προηγούμενη / επόμενη σελίδα, στην αρχή της σελίδας κλπ) με απλές κινήσεις του ποντικιού.

Ειδικά όσοι χρησιμοποιούν ποντίκι που δεν διαθέτει πλήκτρα πλοήγησης, θα διαπιστώσουν πως το συγκεκριμένο addon μπορεί να διευκολύνει το σερφάρισμά τους σε εντυπωσιακό βαθμό.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/6366

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 1 Ιουνίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “FireGestures: Πρακτικές συντομεύσεις για καλύτερο σερφάρισμα

Comments are closed.