Η σχέση της γαστρονομίας με το διαδίκτυο είναι εξαιρετική και το WordPress.com δεν χάνει την ευκαιρία να την εκμεταλλευτεί, λανσάροντας το FoodPress. Πρόκειται για έναν καλαίσθητο aggregator που αναλαμβάνει να συγκεντρώσει και να παρουσιάσει τις καλύτερες συνταγές από blogs που ανήκουν στο δίκτυο του WordPress.com.

image

Η επιλογή των συνταγών δεν γίνεται αυτόματα αλλά από άνθρωπο, και συγκεκριμένα την Jane Maynard που δραστηριοποιείται στον χώρο των μαγειρικών blogs. Κάθε εργάσιμη μέρα της εβδομάδας η Jane ανανεώνει το FoodPress με ό,τι πιο νόστιμο κυκλοφορεί στον κόσμο του WordPress.com ενώ σε ειδικό χώρο παρατίθενται links σε προβεβλημένους bloggers.

Η ιδέα μοιάζει έξυπνη, καθώς πρόκειται για κάτι από το οποίο όλοι κάτι κερδίζουν: το WordPress.com από τις διαφημίσεις, οι bloggers από την προβολή της δουλειάς τους, αλλά και οι ίδιοι οι τελικοί χρήστες, αφού αποκτούν μία επιπλέον πηγή έμπνευσης για το επόμενο πιάτο τους.

» Επισκεφθείτε το FoodPress για να ανακαλύψετε ενδιαφέρουσες συνταγές.

(κι αν όλα τα παραπάνω δεν σας …ψήνουν ή αν τα αγγλικά δεν είναι το φόρτε σας, υπάρχει πάντα η λύση του πατροπαράδοτου delivery).

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 2 Νοεμβρίου 2010. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Το FoodPress συγκεντρώνει τις καλύτερες συνταγές από τα blogs του WordPress.com

  1. Pingback: Το FoodPress συγκεντρώνει τις καλύτερες συνταγές από τα blogs του WordPress.com | Corner Cafe

Comments are closed.