Τη δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης με προτάσεις όρων σχετικών με τα περιεχόμενα των e-mail σας προσθέτει η Google στην αναζήτηση του Gmail. Αυτό σημαίνει πως εάν ξεκινήσετε να πληκτρολογείτε μια λέξη στην αναζήτηση της υπηρεσίας, θα δείτε να εμφανίζονται προτάσεις βάσει των e-mail που έχετε λάβει ή στείλει. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το χαρακτηριστικό είναι παρόμοιος με την αυτόματη συμπλήρωση της κεντρικής μηχανής αναζήτησης της Google. 

autocompletegmail[1]

Η νέα δυνατότητα έχει ήδη ξεκινήσει να ενεργοποιείται για την αγγλική έκδοση του Gmail, με επιπλέον γλώσσες να αναμένεται να προστεθούν μέσα στους επόμενους μήνες. Επίσης, ενώ αρχικά δεν θα υπάρξει υποστήριξη για τους χρήστες του Google Apps, κάτι τέτοιο βρίσκεται μέσα στα μελλοντικά σχέδια της Google.

Πηγή: Official Gmail Blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 21 Μαΐου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ