Συνεχίζοντας την προσπάθειά της να ενσωματώσει όσο μπορεί περισσότερο το Google+ σε όλες της τις υπηρεσίες, η Google προσθέτει στο περιβάλλον διαχείρισης του Blogger μια νέα επιλογή, που το συνδέει άμεσα με το κοινωνικό της δίκτυο. Η νέα ενότητα, που φέρει το όνομα Google+, επιτρέπει στον διαχειριστή του blog να συνδέσει τους δύο λογαριασμούς του, ώστε να μπορεί να μοιράζεται εύκολα τις δημοσιεύσεις του στο προφίλ που διατηρεί στο Google+.

Πρόκειται για λειτουργία που σίγουρα θα ικανοποιήσει πολλούς χρήστες της υπηρεσίας, καθώς επιτρέπει την σύνδεση του blog όχι μόνο με προσωπικό λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο, αλλά και με τη σελίδα του blog στο Google+, διευκολύνοντας σημαντικά τον διαμοιρασμό των άρθρων.

pluspage_notconnected[1]

Πηγή: The Verge

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 2 Αυγούστου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ