Με μια χιουμοριστική ανακοίνωση που, παρά τα σοβαρά νομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό, δεν της λείπει η ειρωνική διάθεση, το Grooveshark ανακοίνωσε τη κυκλοφορία online εφαρμογής σε HTML5. Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για βέλτιστη προβολή σε κινητά τηλέφωνα και επιτρέπει την ακρόαση μουσικών κομματιών σε όλους τους χρήστες του – ακόμη και σε αυτούς που διαθέτουν iPhone. Ή μάλλον, καλύτερα, κυρίως σε αυτούς.

Grooveshark HTML5 App Grooveshark HTML5 App

Προς το παρόν η εφαρμογή βρίσκεται σε «μυστική» beta φάση και το περιβάλλον χρήσης της περιλαμβάνει μόνο τα απολύτως απαραίτητα, αποτελεί ωστόσο μια καλή λύση αν θέλετε να ακούσετε στα γρήγορα κάτι που λείπει από την υπάρχουσα συλλογή σας.

Πιο συγκεκριμένα, λείπουν οι δυνατότητες σύνδεσης και εγγραφής ώστε να ακούσετε τις ήδη υπάρχουσες λίστες που μπορεί να έχετε φτιάξει. Δίνει, ωστόσο, τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αναζητήσεις, να πλοηγηθείτε ανά συγκεκριμένα μουσικά ήδη και να δείτε τα δημοφιλέστερα κομμάτια. Επίσης, λόγω του ότι είναι φτιαγμένη με HTML5, μπορεί να συνεχίσει την αναπαραγωγή ακόμη κι αν κλείσετε τον Safari.

Για να δοκιμάσετε την εφαρμογή, αρκεί να επισκεφθείτε με τον browser σας τη διεύθυνση html5.grooveshark.com.

Πηγή: Lifehacker

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 15 Ιανουαρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ