Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στις ατέλειωτες δυνατότητες του IFTTT, και η τελευταία συνεργασία του με το δίκτυο του ESPN το επιβεβαιώνει, φέρνοντας στους χρήστες νέους τρόπους παρακολούθησης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Μερικές από τις βασικές συνταγές περιλαμβάνουν δυνατότητες όπως:

  • Αποστολή SMS ή e-mail κάθε φορά που μια συγκεκριμένη χώρα κερδίζει μετάλλιο.
  • Αλλαγή της εικόνας προφίλ σας στο Twitter κάθε φορά που η χώρα της επιλογής σας κερδίζει χρυσό ώστε να προβάλλει την σημαία της.
  • Δημοσίευση Tweet κάθε φορά που μια συγκεκριμένη χώρα κερδίσει χρυσό μετάλλιο.
  • Αποστολή των κορυφαίων ειδήσεων του ESPN στο Pocket, για να τις διαβάσετε αργότερα.
  • Αποστολή ειδοποιήσεων push στο κινητό κάθε φορά που πραγματοποιείται νέο παγκόσμιο ρεκόρ.
  • Καταγραφή στο Evernote όλων των μεταλλίων που κερδίζει μια χώρα.

Πλήρη λίστα με όλες τις διαθέσιμες συνταγές μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ έχετε πάντα τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τις δικές σας συνδυάζοντας το κανάλι του ESPN με τις υπηρεσίες που θέλετε.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουλίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ