Μήπως συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε το iPhone σας ως Hotspot για να συνδέσετε στο internet κάποια άλλη συσκευή ή ταξιδεύετε τόσο συχνά ώστε το Airplane mode είναι μέσα στις πιο δημοφιλείς επιλογές σας αλλά, και στις δύο περιπτώσεις, βρίσκετε αντιπαραγωγικό το να πρέπει να μπείτε σε βάθος δύο και τριών επιπέδων για να τα ενεργοποιήσετε; Ο Jeff Broderick δημιούργησε συντομεύσεις για 11 από τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες του iOS, τους πρόσθεσε όμορφα εικονίδια και τις διαθέτει δωρεάν για να τις εγκαταστήσετε στο δικό σας iPhone.

 iPhone settings shortcuts iPhone settings shortcuts

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τη διεύθυνση brdrck.me/settings από τον Safari του κινητού σας (με τους ενσωματωμένους browsers εφαρμογών όπως το Twitter ή το Gmail δεν φαίνεται να δουλεύει), να επιλέξετε την συντόμευση που θέλετε και να την εγκαταστήσετε, ώστε να εμφανίζεται στην αρχική οθόνη του iPhone. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε το εικονίδιο που προτιμάτε.

iPhone settings shortcuts iPhone settings shortcuts

Πηγή: iPhoneinCanada.ca, via @nmasta

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 22 Νοεμβρίου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ