Το Remember the Milk (RTM), ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα παγκοσμίως για υπενθύμιση tasks, επιτρέπει πλέον στη δωρεάν του έκδοση για το iPhone, την πραγματοποίηση ενός συγχρονισμού ημερησίως. Κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να συγχρονίζετε μια φορά την ημέρα τα tasks σας χωρίς να πρέπει να πληρώσετε την ετήσια συνδρομή, η οποία επιτρέπει απεριόριστο συγχρονισμό.

To RTM είναι πολύ χρήσιμo για την παραγωγικότητά σας γιατί σας επιτρέπει να βλέπετε τα tasks της ημέρας (της εβδομάδας, του μήνα) κλπ. χωρισμένα σε κατηγορίες, λίστες, με ιεράρχηση προτεραιότητας, ανάλογα με τις ταμπέλες (tags) που έχετε ορίσει, ακόμη και ανάλογα με την τοποθεσία που βρίσκεστε, χάρη  στο GPS του iPhone σας. Το RTM μπορεί να σας υπενθυμίσει τα tasks μέσω email, SMS και instant messenger.

RTM για iPhone

Τέλος, να επισημάνουμε, για όσους δεν γνωρίζουν την εφαρμογή, ότι το RTM είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή -συνεπώς δουλεύει σε PC, Linux και Mac- η οποία συνεργάζεται με iCal, Gmail, Google Calendar, Twitter κλπ. καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας και βάζοντας σε τάξη αυτά που έχετε να κάνετε, για να μην ξεχνάτε ποτέ πια το γάλα, το λογαριασμό της ΔΕΗ, ή το ραντεβού στο γιατρό! Για κινητά τηλέφωνα, το πρόγραμμα επίσης διατίθεται σε απλή mobile έκδοση αλλά και για λειτουργικά Blackberry και Android!

Περισσότερα: http://www.rememberthemilk.com

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 29 Αυγούστου 2010. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
nmasta

Συντάκτης άρθρου: nmasta

interests: social media, web, technology and gadgets, iPhone, music, cinema and my dog :-)
Website: http://mastapage.tumblr.com/ Twitter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Μην ξεχάσετε το γάλα, με το Remember the Milk στο iPhone

  1. Pingback: Το Remember The Milk για Android για πρώτη φορά δωρεάν

Comments are closed.