Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ, «Λίνκολν», παρουσιάζεται την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στις 2 ώρα Ελλάδας, ως Google+ Hangout, σηματοδοτώντας έτσι το πρώτο κινηματογραφικό τρέιλερ που ντεμπουτάρει μέσω της υπηρεσίας της Google. Επιπλέον, ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο εκ των πρωταγωνιστών Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ θα συμμετέχουν σε ζωντανή συνομιλία σχετικά με την ταινία.

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν το Hangout μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο lincolnmoviehangout.com ενώ όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στη συζήτηση θα χρειαστεί να υποβάλλουν στο YouTube ένα βίντεο με το hashtag #LincolnHangout όπου θα μιλούν για το ενδιαφέρον τους για την ταινία, αλλά και να παρουσιάσουν τις ερωτήσεις που θα απευθύνουν προς τους Σπίλμπεργκ και Γκόρντον-Λέβιτ.

Η κίνηση αποτελεί σίγουρα επιτυχία για την Google, η οποία δείχνει πως έχει ξεπεράσει τη φάση του «Google Plus εναντίον Facebook» και προσπαθεί πλέον να δώσει στο κοινωνικό της δίκτυο την δική του, ξεχωριστή ταυτότητα. Σε αυτή την προσπάθεια, το Hangouts είναι αναμφίβολα το βαρύ πυροβολικό, αφού αποτελεί, τουλάχιστον προς το παρόν, υπηρεσία με μοναδικές δυνατότητες που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον από τη βιομηχανία του θεάματος.

Λέτε κάποια στιγμή να δούμε ακόμη και ολόκληρες πρεμιέρες ταινιών – κατόπιν αντιτίμου – μέσω Google Plus Hangouts;

lincoln-full

Πηγή: Mashable

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ