Αν και μέχρι τώρα το Google+ επέτρεπε την μετάδοση μεμονωμένων βίντεο από το YouTube μέσω της λειτουργίας του Hangouts, οι χρήστες έπρεπε να τα επιλέγουν ένα-ένα αφού δεν υπήρχε η δυνατότητα μαζικής αναπαραγωγής τους. Αυτό πλέον αλλάζει και οι συμμετέχοντες σε ένα Hangout μπορούν να μοιραστούν ολόκληρες λίστες του YouTube μαζί με τους φίλους τους.

Η χρήση της νέας λειτουργίας είναι απλή, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλεγεί η εφαρμογή του YouTube που βρίσκεται στο επάνω μέρος της οθόνης του Hangout. Όλοι οι συμμετέχοντες στη συζήτηση μπορούν να προσθέσουν τα δικά τους βίντεο ή να παρακάμψουν κάποιο από αυτά που ήδη παίζουν, ενώ παράλληλα μπορούν, φυσικά, να συνομιλούν μεταξύ τους.

Η λειτουργία θυμίζει το αντίστοιχο “video party” που εγκαινίασε η Microsoft στο δικό της κοινωνικό δίκτυο για σπουδαστές, το So.cl, και δείχνει πως η Google δεν το βάζει κάτω, συνεχίζοντας την προσπάθεια να κάνει το κοινωνικό της δίκτυο πιο …κοινωνικό.

Πηγή: YouTube Blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουνίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ