Μέχρι τώρα το Twitter έδινε τη δυνατότητα ενσωμάτωσης πρόσθετου περιεχομένου σε ένα Tweet στις περιπτώσεις που αυτό περιλάμβανε εικόνες ή βίντεο. Στο εξής, τα tweets των συνεργατών της υπηρεσίας που συνοδεύονται από links θα μπορούν να ενσωματώνουν ακόμη πλουσιότερο περιεχόμενο, ξεφεύγοντας από την λογική του λιτού μηνύματος που χαρακτηρίζει το δημοφιλές κοινωνικό δικτύο.

Έτσι, ανάλογα με το εκάστοτε δημοσίευμα, μπορεί να δείτε προεπισκόπηση του τίτλου, της εισαγωγής αλλά και, σε κάποιες περιπτώσεις, τον λογαριασμό Twitter του συντάκτη. Από εκεί μπορείτε να συνεχίσετε να διαβάζετε το άρθρο, να ακολουθήσετε τον χρήστη αλλά και, φυσικά, να απαντήσετε, να κάνετε retweet ή να βάλετε το tweet στα αγαπημένα σας.

nytimes[1]

Τα εμπλουτισμένα αυτά Tweets, που προς το παρόν θα είναι διαθέσιμα μόνο για επιλεγμένους συνεργάτες του κοινωνικού δικτύου, θα μπορούν επίσης να εμφανίζουν φωτογραφίες και βίντεο από επιλεγμένες πηγές.

bet[1]

Η νέα λειτουργία έχει ήδη ξεκινήσει να διατίθεται σε όλους μέσω του twitter.com και του mobile.twitter.com (η mobile έκδοση της υπηρεσίας), ενώ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και στις εφαρμογές του Twitter για το iPhone και το Android.

Πηγή: Twitter Blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

3 thoughts on “«Ενισχυμένα» Tweets εγκαινιάζει το Twitter

  1. @ggeoapos Συμφωνώ ότι αυτό είναι ένα θέμα. Ξεφεύγει πολύ από την απλότητα των 140 χαρακτήρων…

    • @Freeweird ..κρισιμο για μενα είναι 1. αν εχεις επιλογή να ανοιγεις/κλεινεις την extended view ακομή καλύτερα σε κάθε tweet 2. 140 chrs

  2. Pingback: Σημαντικές βελτιώσεις για τις mobile εφαρμογές του Twitter

Comments are closed.