Μια σειρά από αλλαγές που εισήγαγε σταδιακά το Twitter στην web έκδοσή του κάνουν πλέον την εμφάνισή τους και στις εφαρμογές της υπηρεσίας για iPhone και Android. Αυτή που μάλλον ξεχωρίζει, όμως, αφορά τη δυνατότητα παραλαβής ειδοποιήσεων push για μεμονωμένα Tweets ή retweets που προέρχονται από συγκεκριμένους χρήστες που σας ενδιαφέρει να παρακολουθείτε στενότερα.

Για να αξιοποιήσετε τη λειτουργία θα χρειαστεί να την ενεργοποιήσετε στις γενικές ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, μέσα από το περιβάλλον της εφαρμογής, και στη συνέχεια να προσθέσετε τους χρήστες που σας ενδιαφέρουν μέσα από επιλογή που υπάρχει στο προφίλ του κάθε ατόμου.

twitter-push-users

Από εκεί και πέρα, άλλες σημαντικές αλλαγές περιλαμβάνουν την υποστήριξη για τα «ενισχυμένα» (expanded) tweets, που εμφανίζουν εντός του ίδιου του Tweet πλουσιότερο περιεχόμενο, όταν αυτό συνοδεύεται από link, εικόνα ή βίντεο, η αυτόματη συμπλήρωση στην αναζήτηση, αλλά και η δυνατότητα παρακολούθησης συγκεκριμένων γεγονότων μέσα από ειδικά διαμορφωμένες σελίδες. Και τα τρία αυτά χαρακτηριστικά αποτελούν λειτουργίες που έχει εισάγει το Twitter στην web έκδοσή του τους τελευταίους μήνες και που, όπως αποδεικνύεται, έφτασε ο καιρός να ενσωματωθούν και στις mobile εκδόσεις του.

androidexpandedsingle[1]

Πηγή: Twitter Blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ