Πριν από μερικούς μήνες το Twitter εγκαινίαζε μια σειρά από αλλαγές στο προφίλ των χρηστών του, που τους επέτρεπε να το «ντύσουν» με μια μεγάλη φωτογραφία της επιλογής τους. Κι ενώ μέχρι τώρα η επιλογή ήταν προαιρετική, ζητώντας προηγουμένως την ενεργοποίηση από τον χρήστη, από τις 12 Δεκεμβρίου όλοι οι χρήστες της υπηρεσίας θα μεταφερθούν στη νέα λειτουργία.

Αυτό σημαίνει πως εάν μέχρι τότε δεν φροντίσετε να ανεβάσετε μια φωτογραφία, στο προφίλ σας θα εμφανίζεται μια όχι και τόσο όμορφη κενή, γκρίζα περιοχή. Σε περίπτωση που δεν το έχετε κάνει ακόμα, μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο που περιλαμβάνει τις σχετικές οδηγίες χρήσης, αλλά και να ρίξετε μια ματιά σε μερικά από τα πιο εμπνευσμένα παραδείγματα.

Πηγή: Twitter Blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ