Σημαντική αναβάθμιση στις εφαρμογές του για iPhone, iPad και Android πραγματοποίησε το LinkedIn, προσθέτοντας δυνατότητα άμεσων ειδοποιήσεων όταν δέχονται προσκλήσεις ή όταν κάποιος βλέπει το προφίλ τους ή κάνει like σε πράγματα που έχουν μοιραστεί.

Επίσης, ακόμα μία σημαντική προσθήκη αφορά τις εταιρικές σελίδες, οι οποίες πλέον εμφανίζονται και στις εφαρμογές του LinkedIn, επιτρέποντας στα μέλη του να βλέπουν ποιές από τις επαφές τους δουλεύουν στις εταιρείες που ακολουθούν, να παρακολουθούν τα νέα των εταιρειών αλλά και να ενημερώνονται για νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να ανοίγουν.

Τέλος, με πάνω από το 60% των μελών του να προέρχονται εκτός των ΗΠΑ, το LinkedIn αναβάθμισε την εφαρμογή του για το iPad ώστε να υποστηρίζει 7 επιπλέον γλώσσες, με ακόμη περισσότερες να αναμένεται να προστεθούν στο μέλλον. Στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας βρίσκεται, επιπλέον, και η δυνατότητα επεξεργασίας του προφίλ απευθείας από τις εφαρμογές.

Πηγή: Mashable

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ