Λένε πως ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες και ειδικά στις περίπτωση ιστοσελίδων και εφαρμογών, αυτές είναι που συνήθως καθορίζουν τον βαθμό αποδοχής τους από τους από τους χρήστες. Το Little Big Details είναι ένα blog που εστιάζει στα μικρά εκείνα χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά, βελτιώνοντας την εμπειρία χρήσης.

Χρησιμότατο «ανάγνωσμα» για όσους ασχολούνται με τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη προγραμμάτων αλλά και για όσους θέλουν απλώς να ανακαλύψουν τρόπους για να κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη…

image

via it’s a small web

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 6 Μαΐου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ