Microsoft Messenger

Το Microsoft Messenger για Mac, η πρόταση της Microsoft στην κατηγορία των instant messengers για το λειτουργικό της Apple βγήκε από την beta φάση και πλέον διατίθεται για κατέβασμα ως αυτόνομη εφαρμογή. Το πρόγραμμα θα κυκλοφορήσει επίσης ενσωματωμένο στην επερχόμενη σουίτα του Office for Mac 2011.

image

Το Messenger for Mac έχει όλες τις βασικές λειτουργίες που θα περίμενε κανείς από ένα πρόγραμμα της κατηγορίας του: γραπτή συνομιλία (προφανώς),  αλλά και ηχητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις με όσους διαθέτουν Windows Live ID. Σε αντίθεση όμως με την αντίστοιχη έκδοση για Windows, εδώ απουσιάζουν τα παιχνίδια και οι λειτουργικότητες κοινωνικής δικτύωσης.

Το Microsoft Messenger 8 για Mac είναι δωρεάν πρόγραμμα και μπορείτε να το κατεβάσετε από το Microsoft Download Center.

Πηγή: DownloadSquad

WarningΤο Microsoft Messenger 8 για Mac δεν έχει δοκιμαστεί και δεν μπορώ να εγγυηθώ πως κάνει όσα υπόσχεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό, αφού η πηγή της παρουσίασης είναι αξιόπιστη. Εάν το έχετε χρησιμοποιήσει, πείτε μας τη γνώμη σας…
Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 26 Οκτωβρίου 2010. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ