NatureSoundsFor.me Το NatureSoundsFor.me είναι μια online υπηρεσία που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ηχητικές συνθέσεις που αποτελούνται από φυσικούς ήχους. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδυάσετε τον ήχο της βροχής με το κελάηδισμα τροπικών πουλιών, ή βροντές με ουρλιαχτά λύκων.

Μάλιστα, μπορείτε να δημοσιεύσετε online το παραγόμενο αποτέλεσμα ώστε να το μοιραστείτε με φίλους ή ακόμα και να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

Η λίστα με τους διαθέσιμους ήχους που περιλαμβάνει το NatureSoundsFor.me δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Περιλαμβάνει ωστόσο αυτά που αρκετοί ενδεχομένως θα έψαχναν: ήχους από στοιχεία της φύσης (ρυάκια, κεραυνούς, βροχή, φωτιά κ.α.), ορισμένες φωνές ζώων αλλά και ήχους όπως τύμπανα ιθαγενών, χτύπους καρδιάς κ.λπ. Επίσης, ο δημιουργός της εφαρμογής είναι πρόθυμος να εμπλουτίσει τη λίστα με ήχους που θα του προτείνουν οι χρήστες.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να συνδυάσετε έως και τέσσερις διαφορετικούς ήχους και να ρυθμίσετε την ένταση για τον κάθε έναν. Αφού ολοκληρώσετε τη σύνθεσή σας, έχετε δύο επιλογές: “Save as link” και “Export to file”. Η πρώτη δημιουργεί ένα σταθερό link για τη σύνθεσή σας και η δεύτερη σας δίνει τη δυνατότητα να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας με τη μορφή .wav αρχείου.

selectexportsaveget-linksuccess

Το NatureSoundsFor.me είναι εντελώς δωρεάν και δεν απαιτεί εγγραφή για καμία από τις λειτουργικότητές του.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://naturesoundsfor.me/

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουλίου 2010. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ