Αν και δεν ανήκω ακόμα στους οπαδούς του Twitter, δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω πως ο τεράστιος αριθμός των ανθρώπων που το χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση το καθιστούν σημαντικό κανάλι για την προώθηση ενός δικτυακού τόπου ή ενός blog.

Το Twitterfeed είναι ένα εργαλείο που αυτοματοποιεί αυτή τη διαδικασία και την απλοποιεί σε μεγάλο βαθμό, καθώς επιτρέπει να συνδέσετε τα RSS feeds του site σας με τον λογαριασμό σας στο Twitter. Με αυτό τον τρόπο, κάθε φορά που ανεβάζετε κάποιο καινούριο κείμενο αποστέλλεται στο Twitter σχετικό μήνυμα με τον τίτλο και την σύνοψη του κειμένου.

Το περιβάλλον του Twitterfeed είναι απλό και εύχρηστο και η σύνδεση των feeds σας είναι αρκετά απλή διαδικασία. Μπορείτε να συνδέσετε όσα feeds θέλετε, ενώ η υπηρεσία προσφέρει επιπλέον στατιστικά για την χρήση του κάθε feed.

Γενικά, εάν ψάχνετε τρόπους για να προωθήσετε τη δουλειά σας σε εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, το Twitterfeed είναι ένα εργαλείο με το οποίο σίγουρα αξίζει να ασχοληθείτε.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://twitterfeed.com/

Το Freeweird στο Twitter: http://twitter.com/freeweird
(όπου μπορείτε να δείτε στην πράξη πώς λειτουργεί το Twitterfeed)

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2009. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ