Συνεχίζοντας με τη φόρα του 2012, όπου κατάφερε να συνεργαστεί διαδοχικά πρώτα με το Flickr και ύστερα με το Twitter, το Aviary ξεκινά το 2013 με μια ακόμη σημαντική συνεργασία. Πρόκειται για το Photobucket, τη γνωστή υπηρεσία φιλοξενίας φωτογραφιών, που αποφάσισε να δώσει στους χρήστες του δυνατότητες επεξεργασίας του περιεχομένου τους.

Έτσι το Photobucket, με τις πάνω από 10 δισεκατομμύρια φωτογραφίες του, ξεκινά να ενεργοποιεί τις νέες δυνατότητες σε όλες τις πλατφόρμες στις οποίες είναι διαθέσιμο, και συγκεκριμένα σε iOS, Android, Windows Phone και HTML5. Προς το παρόν το Aviary βρίσκεται ήδη στην web έκδοση της υπηρεσίας, ενώ σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του και στις εφαρμογές για iOS και Android.

Όσο για το Aviary, συνεχίζει να κλείνει τη μία σημαντική συνεργασία μετά την άλλη, αποτελώντας τον κυρίαρχο παίκτη σε μια αγορά που μπορεί να μην είναι τόσο «λαμπερή» ως προς την αναγνώριση του κοινού, αλλά που έχει ολοένα και περισσότερους ενδιαφερόμενους. Χαρακτηριστικό είναι, άλλωστε, πως έχει ξεπεράσει ήδη τους 2.500 συνεργάτες, με πάνω από 25 εκατομμύρια χρήστες και 2 δισεκατομμύρια επεξεργασμένες φωτογραφίες κάθε μήνα.

Πηγή: TechCrunch

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2013. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ