Το PicPlz, η εφαρμογή που προσπάθησε να γίνει ο ανταγωνιστής του Instagram, δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους του και ανακοίνωσε στους χρήστες του ότι τερματίζει οριστικά τις υπηρεσίες του στις 3 Ιουλίου. Την συγκεκριμένη ημερομηνία, εκτός από την παύση της λειτουργίας της εφαρμογής, θα πραγματοποιηθεί και διαγραφή όλων των φωτογραφιών που έχουν ανεβάσει οι χρήστες της.

Εάν χρησιμοποιούσατε το PicPlz, καλά θα κάνετε να κατεβάσετε τις φωτογραφίες που έχετε δημοσιεύσει χρησιμοποιώντας το link λήψης που έχει προστεθεί δίπλα σε κάθε εικόνα.

via Cnet.com

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 6 Ιουνίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ