Θα πιστεύατε ποτέ πως ένα πολύχρωμο QR Code που αναπαριστά τον Super Mario ή εμφανίζει τη φωτογραφία σας μπορεί να είναι λειτουργικό και να οδηγεί τους χρήστες στον ζητούμενο προορισμό; Το QRhacker αποδεικνύει ότι μπορεί. Για την ακρίβεια, η έξυπνη αυτή online εφαρμογή σας επιτρέπει να προσθέσετε στους QR κώδικές χρώμα, φωτογραφίες ή ακόμη και δικά σας σχέδια, με μια εντυπωσιακά απλή διαδικασία.

QRhacker

Κι επειδή στη συγκεκριμένη περίπτωση τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δείτε μερικά παραδείγματα και στη συνέχεια, απλά, πηγαίνετε να το δοκιμάσετε. Προσοχή μόνο, πριν αποθηκεύσετε τη δουλειά σας βεβαιωθείτε ότι η πληροφορία που περιέχει το QR εμφανίζεται σωστά, γιατί αν η αντίθεση μεταξύ φόντου και κωδικού δεν είναι καλή μπορεί να έχετε πρόβλημα.

QRhacker

via labnol.org

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

2 thoughts on “Τέρμα τα βαρετά QR Codes: Το QRhacker σας αφήνει να βάλετε χρώμα, εικόνες και δικά σας σχέδια

Comments are closed.