Δική της υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης θέλει να φτιάξει η κυβέρνηση της Ρωσίας σύμφωνα με δημοσίευμα του Mashable. Η υπηρεσία, που λέγεται πως θα θυμίζει ως προς την λογική της το Facebook, θα χτιστεί πάνω σε έναν ήδη υπάρχων ιστοχώρο που επέτρεπε την δημοσίευση παραπόνων από τους πολίτες και στη νέα του μορφή θα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να δημοσιεύουν περιεχόμενο και να συζητούν για θέματα της επικαιρότητας.

Φυσικά, είναι αμφίβολο το κατά πόσο οι Ρώσοι πολίτες θα δεχτούν να κάνουν εγγραφή σε ένα κοινωνικό δίκτυο που ενδεχομένως θα λογόκρινε τις συζητήσεις που αγγίζουν ευαίσθητα πολιτικά ζητήματα. Έτσι κι αλλιώς πάντως, μια τέτοια προσπάθεια έχει δύσκολο έργο αφού ήδη στη Ρωσία κυριαρχούν άλλα κοινωνικά δίκτυα όπως το VK, το Odnoklassniki και, φυσικά, το Facebook και το Twitter.  Ανταγωνισμός καθόλου ευκαταφρόνητος…

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ