Συχνά όταν επισκεπτόμαστε το προφίλ ενός χρήστη στο Twitter θέλουμε να δούμε μόνο τα δικά του Tweets αντί για τις συζητήσεις που μπορεί να έχει κάνει. Για το λόγο αυτό το κοινωνικό δίκτυο πραγματοποίησε μια μικρή αλλά ενδιαφέρουσα αλλαγή που για την ώρα αφορά μόνο τα προφίλ των διασημοτήτων και μας επιτρέπει να επιλέξουμε το αν θέλουμε να δούμε μόνο τα δικά τους Tweets ή και τις απαντήσεις που έχουν γίνει σε αυτά.

Μάλιστα, ο νέος, απλοποιημένος τρόπος προβολής είναι αυτός που εμφανίζεται ως προεπιλογή και όσοι θέλουν να δουν όλα ανεξαιρέτως τα Tweets θα χρειαστεί να επιλέξουν το “All” επάνω από το Timeline.

stevemartin-replies[1]

Το γεγονός ότι η αλλαγή αφορά, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, μόνο τα πιστοποιημένα (verified) προφίλ ίσως να εντάσσεται στην γενικότερη προσπάθεια του Twitter να ενισχύσει τις σελίδες που ανήκουν σε εταιρείες και διασημότητες ώστε να δώσει ενδεχομένως μεγαλύτερα περιθώρια εμπορικής αξιοποίησής τους.

Πηγή: Twitter Blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ