Τη δυνατότητα να επιλέξετε τα δικά σας θέματα για να «ντύσετε» το Gmail σας ξεκινά να ενεργοποιεί η Google. Έτσι, ενώ μέχρι σήμερα οι επιλογές που είχατε περιορίζονταν μόνο σε μια σειρά από προκαθορισμένα θέματα, πλέον έχετε τη δυνατότητα να ανεβάσετε δικές σας φωτογραφίες.

Το ανέβασμα των φωτογραφιών μπορεί να γίνει απευθείας από τον υπολογιστή σας εάν τις έχετε τοπικά, μέσω των εικόνων που διατηρείτε στο Google+ ή με μια απλή επικόλληση του link της φωτογραφίας, σε περίπτωση που αυτή φιλοξενείται σε κάποιον ιστοχώρο. Σε περίπτωση που δεν έχετε κάτι συγκεριμένο στο μυαλό σας, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε κάποια από τις (αρκετές) διαθέσιμες φωτογραφίες που προσφέρει η υπηρεσία.

featured[1]<strong></strong>

Το νέο χαρακτηριστικό αναμένεται να ενεργοποιηθεί σε όλους τους χρήστες του Gmail μέσα στις επόμενες ημέρες και με λίγη υπομονή θα το δείτε κάποια στιγμή και στο δικό σας inbox.

Πηγή: Gmail Blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουνίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ