Περίπου ενάμιση μήνα μετά την επίσημη κυκλοφορία του στο ευρύ κοινό, το Scoop.it κυκλοφόρησε δωρεάν εφαρμογή για το iPhone, επιτρέποντας στους χρήστες του να δημιουργούν τα δικά τους ηλεκτρονικά περιοδικά από οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Συγκεκριμένα, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα επιλογής, επεξεργασίας και δημοσίευσης άρθρων, αλλά και διαμοιρασμού τους στις δημοφιλέστερες υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης.

Scoop.it for iPhone Scoop.it for iPhone

Για όσους δεν το έχουν υπόψη τους, το Scoop.it είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει την εύκολη επιλογή, επιμέλεια και αναδημοσίευση περιεχομένου από το διαδίκτυο και συνήθως κινείται γύρω από συγκεκριμένη θεματική που επιλέγει ο εκάστοτε χρήστες. Αξίζει να σημειωθεί πως παρόλο που το Scoop.it δεν είναι εξαιρετικά δημοφιλές, έχει ωστόσο αρκετούς πιστούς φίλους και στην Ελλάδα.

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη την υπηρεσία και διαθέτετε iPhone, σίγουρα θα σας ενδιαφέρει να ρίξετε μια ματιά στην εφαρμογή.

Πηγή: TechCrunch

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ