Από τότε που η Αpple ανακοίνωσε το Siri, τον ηλεκτρονικό βοηθό που ανταποκρίνεται στην ανθρώπινη φωνή και απαντάει με τον ίδιο τρόπο, τα websites που παρουσιάζουν τις διάφορες έξυπνες ή αστείες απαντήσεις του ξεφυτρώνουν από παντού. Το Shit that Siri Says, όμως, καταφέρνει να κερδίσει την προσοχή μας λόγω του έξυπνου τίτλου του, που αποτελεί άμεση παραπομπή στο θρυλικό πλέον Shit My Dad Says (που ξεκίνησε ως ένας απλός λογαριασμός στο Twitter και έγινε τόσο δημοφιλής που μετεξελίχθηκε σε τηλεοπτική σειρά). 

image image image image

Το Shit that Siri Says δεν είναι κάτι φοβερό αλλά έχει την πλάκα του, μιας και οι περισσότεροι από τους διαλόγους που παρουσιάζει είναι αρκετά έξυπνοι – τουλάχιστον με δεδομένο ότι ο ένας από τους συμμετέχοντες δεν έχει υλική υπόσταση. Εννοείται πως για την παρακολούθησή του είναι απαραίτητη η γνώση της αγγλικής.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 16 Οκτωβρίου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Shit That Siri Says: μια επιλογή με τις καλύτερες ατάκες του Siri

Comments are closed.