Το SearchWith είναι ένα πολύ βολικό addon για τον Firefox, που σας επιτρέπει να επιλέξετε μια λέξη ή φράση και, κάνοντας δεξί κλικ, να την αναζητήσετε στην αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης.

Υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον μηχανές, ενώ το addon μπορεί να συνδυαστεί ωραία και με το add to searchbar, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προσθέσετε στο μενού του δεξιού κλικ αναζήτηση σχεδόν σε όποιο site επιθυμείτε.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://searchwith.mozdev.org/

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 19 Μαρτίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ