Μπορεί η δυνατότητα tagging των bookmarks να είναι ένα βασικό ατού στο οπλοστάσιο του Firefox 3, όσοι ασχολήθηκαν με αυτά, ωστόσο, ίσως και να απογοητεύτηκαν λίγο από το γεγονός ότι δεν μπορούν να επεξεργαστούν μαζικά τα tags μιας ομάδας από bookmarks.

Το πρόβλημα αυτό λύνεται χάρη στο “Tagging For Multiple Bookmarks”, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε πολλά μαζί bookmarks και να τους προσθέσετε ή να αφαιρέσετε τα tags τους.

Τη στιγμή που γράφεται αυτή η καταχώρηση το addon βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο και για να το κατεβάσετε θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο site του Firefox. Επίσης, επειδή ακριβώς βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο, οι δημιουργοί του δεν εγγυώνται ακόμα την εντελώς απροβλημάτιστη λειτουργία του. Παρόλα αυτά, στο διάστημα που το χρησιμοποιώ λειτουργεί μια χαρά και πιστεύω πως αξίζει μια δοκιμή, αφού αποτελεί τρομερή διευκόλυνση.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/7463

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 7 Ιουνίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ