Είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα έχετε συναντήσει εικόνες φτιαγμένες με γράμματα, σαν την από πάνω και αρκετοί θα έχετε αναρωτηθεί πώς στο καλό μπορείτε να δημιουργήσετε κι εσείς τις δικές σας.

Μια λύση, φυσικά, θα ήταν να τις φτιάχνατε στο χέρι, ευτυχώς όμως υπάρχει ευκολότερος και πολύ γρηγορότερος τρόπος. Το TEXT-IMAGE.com σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε, με ένα μόνο κλικ, μια εικόνα σε κώδικα html, σε χαρακτήρες ASCII ή χαρακτήρες τύπου Matrix – το πιο δύσκολο στην όλη διαδικασία είναι το να διαλέξετε ποια σας αρέσει περισσότερο! 😛

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.text-image.com/index.html

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 11 Απριλίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “TEXT-IMAGE.com: Δημιουργήστε εικόνες φτιαγμένες με γράμματα

Comments are closed.