Θέλετε να ενσωματώσετε στο website σας ειδήσεις που προέρχονται από άλλα sites, και επιπλέον, να ενημερώνονται αυτόματα αλλά δεν ξέρετε πως να το κάνετε; Το Feed2JS δίνει τη λύση εύκολα και γρήγορα, χωρίς να απαιτούνται από εσάς γνώσεις XML.

Το μόνο προαπαιτούμενο είναι το site από το οποίο θέλετε να αντλήσετε ειδήσεις να προσφέρει RSS Feed – πράγμα που συμβαίνει με τα περισσότερα ειδησεογραφικά sites και όλα σχεδόν τα blogs.

Από εκεί και πέρα, αντιγράφετε τη διεύθυνση του feed και την κάνετε paste στη σελίδα build a feed. Αν θέλετε, ρυθμίζετε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνιση του feed και μόλις είστε έτοιμοι, πατάτε “Generate“. Θα δείτε τότε ότι έχει δημιουργηθεί ο html κώδικας που θα πρέπει απλώς να αντιγράψετε στο site σας, σε όποιο σημείο θέλετε εσείς να εμφανίζονται οι ειδήσεις. Πιο απλό δεν γίνεται!

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://feed2js.org/

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 11 Απριλίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ