Άλλη μια ενέργεια ενδεικτική της κατεύθυνσης στην οποία κινείται τον τελευταίο καιρό ως προς τη σχέση του με τους προγραμματιστές πραγματοποίησε το Twitter. Αυτή τη φορά αφαίρεσε από την online (και βασική) έκδοσή του την ένδειξη “via” που μας ενημέρωνε για το πρόγραμμα που χρησιμοποιούσαν οι χρήστες στο κάθε tweet τους.

Twitter

Η κίνηση μπορεί να ερμηνευτεί με δύο τρόπους, αφού από τη μία δίνει την έμφαση στο ίδιο το περιεχόμενο του tweet κι όχι στον client μέσω του οποίου γράφτηκε και από την άλλη κόβει ένα σημαντικό μέσο προβολής των τρίτων εφαρμογών. Αυτό το τελευταίο, μάλιστα, ίσως να είναι το πιο σημαντικό, αφού είναι απόλυτα σύμφωνο με την πρόθεση του Twitter να αποθαρρύνει την χρήση εφαρμογών πέραν των επίσημων.

Πηγή: TheNextWeb

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 28 Αυγούστου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ