Σήμερα η μεγάλη πλειοψηφία των online υπηρεσιών βασίζεται στο Linux και ως αποτέλεσμα αυτού, όλο και περισσότερες εταιρείες γίνονται μέλη του Ιδρύματος Linux, ενός μη κερδοσκοπικού συνασπισμού που ασχολείται με την ανάπτυξη του λειτουργικού συστήματος. Με δεκάδες χιλιάδες server του να τρέχουν σε Linux, το Twitter μπαίνει κι αυτό στη λίστα των μελών του Ιδρύματος, στην οποία μπορείτε να βρείτε μεγάλα ονόματα όπως αυτά των IBM, Intel, Google, HP, Oracle και αρκετά άλλα.

Αυτό που προσφέρει το Ίδρυμα Linux είναι ένα ουδέτερο έδαφοες για τις εταιρείες και τους χρήστες όπου μπορούν να συζητήσουν και να συνεργαστούν πάνω στο θέμα της ανάπτυξης του Linux.

Εκπρόσωπος του Twitter ανέφερε σχετικά: «Όντας μέλη του Ιδρύματος Linux μπορούμε να υποστηρίξουμε έναν οργανισμό που είναι σημαντικός για εμάς και να συνεργαστούμε με μια κοινότητα που αναπτύσσει το Linux με την ίδια ταχύτητα που εμείς βελτιώνουμε το Twitter».

Πηγή: TechCrunch

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγούστου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ