Επίσημη επέκταση για τον Chrome κυκλοφόρησε το WordPress.com, δίνοντας έτσι στους χρήστες του πρόσβαση σε μια σειρά από λειτουργίες, ακόμη κι όταν δεν έχουν ανοιχτό τον πίνακα ελέγχου του blog τους. Η επέκταση εμφανίζει ειδοποιήσεις κάθε φορά που κάποιος νέος χρήστης ακολουθεί το blog σας ή κάνει like σε κάποια δημοσίευση. Επίσης, εμφανίζει κουμπί “Follow” σε οποιονδήποτε ιστοχώρο διαθέτει RSS Feed, ώστε να μπορείτε να το παρακολουθείτε μέσα από τον λογαριασμό σας στο WordPress.com.

Wordpress.com extension for Chrome

Μάλιστα, η δυνατότητα παρακολούθησης δεν αφορά μόνο τα websites σε WordPress, αλλά οποιοδήποτε blog ή ιστοχώρο διαθέτει RSS. Τέλος, η επέκταση περιλαμβάνει και το γνωστό κουμπί “press this”, μέσω του οποίου μπορείτε να αναδημοσιεύσετε στο blog σας το περιεχόμενο από ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες, χωρίς να χρειαστεί να μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου του.

Wordpress.com extension for Chrome

Μπορείτε να εγκαταστήσετε την επέκταση μέσω του Chrome Web Store.

Πηγή: WordPress.com

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 30 Ιανουαρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ